Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn bestelling zo snel mogelijk ontvang?

Nadat je een bestelling geplaatst hebt op mijn website, zie je de mogelijkheden om te betalen. Betalen kan via paypal en bankoverschrijving. Wanneer je via bankoverschrijving betaald, kan er enkele dagen tussen zitten voordat de betaling bij mij binnen is. Pas als je betaling binnen is ontvang je de patronen. 

Om je patronen sneller te ontvangen kun je een betaalbewijsje sturen naar info@margotoldenbeuving.nl 

Let op; het moet een betaalbewijsje zijn waar duidelijk op staat dat je het bedrag betaald hebt. Betaal je via de rabobank, dan heb ik je betaling vaak binnen een paar minuten binnen.

Betaal je via paypal dan ontvang ik een melding van je betaling en kan ik direct de bestelling accepteren. 

In alle gevallen moet ik zelf de bestelling handmatig accepteren. Duurt het je alsnog te lang? Stuur me dan een berichtje!